Baggrund

søndag den 25. februar 2018

Konfirmationskort - dreng og pige

Hej


I dag har jeg fået æren af, at være den første fra Scrapbook Funs Designteam til at blogge - ihh hvor har jeg glædet mig. 

Jeg har lavet 2 konfirmationskort med papir fra den nye serie fra Riddersholm Design, Woodlands of Scandinavia. Begge kort er lavet i flere lag med skønne detaljer og måler 14.5 x 14.5 cm.


Nederst på siden kan du se hvilke materialer jeg har brugt.
Jeg er vild med det smukke papir fra den nye serien fra Riddersholm Design. Det er råt og lækkert, men med små lækre detaljer kan man let anvende det til feminine kort.

Den fine doily-die fra Marianne Design har jeg standset ud og delt i to. Jeg har placeret den nederst for at give det hele en fin lethed. 
Jeg har på samme måde anvendt den smukke bort - den er også er fra Marianne DesignKjolen er fra Dress By Lene Dies- til sættet er også et fint skørt. Jeg har brugt den mere enkelte model med den lille fine sløjfe.
Rammen har jeg standset ud af Crea-Nest-Lies dies sættet. Jeg har brug str. nr. 5 fra sættet og skåret den fri i midten.
Til drengekortet har jeg også brugt det smukke papir fra Ridddersholm Design - dog i andre farver.


Jeg har brugt pigtråd som er standset ud med en die fra Cherry Lynn Designs -  det givet et råt og lækker look.Rammen er også lavet på samme måde som på pigekortet.
Materialer der bl.a. er brugt:
Marianne Design - Doily Star


Marianne Design -Classic border


1 kommentar:

Troldinden sagde ...

Super skønne kort du har lavet. Glæder mig til at følge jer alle sammen herinde :D